Zakelijk

Niet alleen voor particulieren, ook voor bedrijven kan fietsreparatiethuis.nl erg interessant zijn:

De fiets en uw bedrijf, een totaalpakket

Gezonde werknemers, bijdragen aan een beter milieu, een mobiel blijvend bedrijf, de fiets biedt u veel mogelijkheden. Om uw werknemers te stimuleren de fiets te pakken in plaats van de auto is er natuurlijk het fietsbelastingplan en zijn er diverse overheidsmaatregelen in ontwikkeling. Joost! kan u ondersteunen om doelstellingen op dit vlak te bepalen en te behalen. Onderdeel van zo’n proces kan bijvoorbeeld een mountainbike clinic zijn als bedrijfsuitje. En om te zorgen dat uw werknemers mobiel blijven bied ik u onderhoudscontracten. Zo kan Joost! u in alle aspecten van dienst zijn.

verberg tekst

Overheidsmaatregelen

De overheid stimuleert het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer, er zijn verschillende stimulerende maatregelen in ontwikkeling.  Samen met u kan ik kijken hoe uw bedrijf in kan spelen op de huidige ontwikkelingen en op de langere termijn optimaal gebruik kan maken van  maatregelen.

verberg tekst

Ondersteuning bedrijfsuitjes en evenementen

Fietsen komen niet alleen in het woon-werkverkeer aan bod, maar kunnen ook bij bedrijfsuitjes en evenementen een rol spelen. Zo kan de werknemer enthousiast en bewust gemaakt worden over het gebruik van de fiets in bijvoorbeeld een fietsclinic met ergometers of bij een mountainbiketocht. Joost! kan deze evenementen in zijn geheel voor u organiseren of ondersteunen als bezemwagen en reparatieservice.

verberg tekst

Aantrekkelijke onderhoudscontracten

Wanneer  uw werknemers op de fiets naar het werk komen wilt u natuurlijk niet dat zij door pech te laat komen. Om dit te voorkomen biedt Joost! aantrekkelijke onderhoudscontracten op maat. Met een halfjaarlijkse controle- en servicebeurt kunnen we samen zorgen voor optimale mobiliteit en veiligheid van uw fietsende werknemers. Ook kan Joost! fietsen die in het bezit van uw bedrijf zijn repareren en optimaal inzetbaar houden, eventueel op contractbasis.

verberg tekst

De fiets op school

Ook op school heeft de fiets een belangrijke rol. Joost! kan de veiligheid van leerlingen stimuleren met een (half)jaarlijkse fietskeuring. Ook kan Joost! schoolreisjes en schoolkampen begeleiden als bezemwagen, bagagevervoer en reparatieservice.

verberg tekst

Rolstoelzorg

Niet alleen fietsen maar ook rolstoelen behoeven onderhoud, door mijn ervaring in de revalidatie- en hulpmiddelenbranche  kan ik u hierbij van dienst zijn.

verberg tekst